SOBRE NOSALTRES

Qui som:

El restaurant esta regentat per Dolors Ramió  i Pere Del Moral. La Dolors, esposa d’en Pere, nou vinguda a l’hostaleria, exerceix de maître i com no, de mestressa. En Pere, el cuiner, format a la nostra terra, a l’escola d’hostaleria de Girona. Sempre sense oblidar l’equip humà que ens ajuda ha fer-ho possible.

Què busquem:

Satisfer la gent que ens visita, mitjançant  la recerca continuada de producte més proper i de la més alta qualitat, del respecte envers a aquest producte i de la recerca de les arrels de la cuina Catalana, de les noves tècniques culinàries, utilitzant-les amb lògica. Però sobretot moltes ganes de treballar i de superació.

Què oferim:

La nostra oferta compta amb uns plats fixes fruit de 8 anys de recerca i 4 canvis a l’any dels plats de temporada.
Disposem de tres tipus de menú, dos menús diaris amb beguda inclosa i el menú d’en Pere amb quatre plats de temporada, sense beguda.

A disposició dels nostres clients, un expositor de peix de Port de la Selva i de l’Escala i com no d’una carta de vins amb més de 200 referències, com a protagonistes els vins de l’Empordà i els Catalans
Oferim al client un servei molt proper i personalitzat, esperant que confiïn amb nosaltres e intentant mitjanant l’esforç de tot l’equip, de no defraudar-los.

%d bloggers like this: